Please return following links to the footer:
Designed by Buy Xbox Games, thanks to: Buy Wii Games, Buy PlayStation Games and Link Text

MiniPC-urile se pot conecta si wireless?

MiniPC instalat

Da, exista modele de miniPC-uri in jur de 100 euro care se pot conecta si pe wireless. Acestea prezinta avantajul ca nu mai este necesara tragerea cablurilor de retea la fiecare birou sau in sectiile de productie unde acest lucru este destul de greu de realizat. Deasemenea permite instalarea sau mutarea rapida si usoara a utilizatorilor dintr-un loc in altul.

Mai jos este unul din modelele testate de noi care include in pachet si un suport de prindere pe spatele monitorului.

Cloud computer

Citeste mai mult

De ce este necesar auditul inainte de implementare?

Deoarece activitatea si specificul fiecarei organizatii sunt diferite, nu exista o solutie unica care sa se potriveasca la toata lumea. De aceea doar in urma unui audit prin care se analizeaza infrastructura hardware si software existenta se poate ajunge la o solutie optima. Incercam sa refolosim si sa regandim tot ce exista astfel incat sa reducem la minim costurile si durata implementarii, sa oferim solutii mai bune, mai solide, astfel incat pentru o perioada de minim 5 ani sa nu fie nevoie de alte investitii majore in infrastructura, atat din punct de vedere hardware cat si software. Cu alte cuvinte, 5 ani sa nu te doara capul cu IT-ul si sa poti sa te concentrezi pe afacerea ta.

Citeste mai mult

Nu pot sa opresc activitatea firmei atat cat dureaza implementarea

Raspuns:

Nici nu este necesar. Implementarea se face „din mers”, fara a disturba activitatea utilizatorilor. Vechea infrastructura se mentine functionala pe durata implementarii si inca o perioada dupa si numai dupa ce noua infrastructura trece de perioada de testare se scoate din functiune si i se aloca alte functii. Incercam sa reutilizam tot ce se poate din infrastructura existenta astfel incat sa mentinem costurile mici si nu suntem de acord sa aruncam ceva ce merge.

Citeste mai mult