Please return following links to the footer:
Designed by Buy Xbox Games, thanks to: Buy Wii Games, Buy PlayStation Games and Link Text
Analiza si audit

Analiza si audit

Solutiile noastre se personalizeaza pentru fiecare client in parte. Incercam sa refolosim cat mai mult din infrastructura existenta – hardware, software si retea. Doar asa putem livra maximum de performanta cu minimum de investitie. Analizam obiectiv toata infrastructura IT – retea, servere, statii de lucru – atat din punct de vedere hardware cat si software. Imbinam creativ modele si metode din mediul enterprise la situatia concreta a clientului.

La sfarsit veti primi un raport detaliat pe capitole – inventar hardware si software, arhitectura de retea si hardware, sisteme de operare, aplicatii, protectie antivirus si antihacker, propuneri de imbunatatire si prezentare de solutii pentru reducerea costurilor si imbunatatirea performantei.

Din experienta, procesul de analiza si audit IT va ajuta sa faceti economii substantiale, va ofera un ghid pentru stabilirea unei strategii viitoare de dezvoltare, pentru achizitii judicioase, eliminarea problemelor curente si potentiale, cresterea performantei si a securitatii datelor.

Vezi solutii de reducere a costurilor IT