Please return following links to the footer:
Designed by Buy Xbox Games, thanks to: Buy Wii Games, Buy PlayStation Games and Link Text
Implementare si testare

Implementare si testare

Implementarea si testarea sunt elemente cheie ale procesului de transformare si modernizare a infrastructurii IT. Pentru ca totul sa decurga cat mai usor si mai rapid, o parte din elemente le preinstalam si le preconfiguram in avans. In schimb suntem foarte minutiosi in procesul de testare astfel incat sa eliminam pe cat posibil toate problemele care pot aparea ulterior. Colaboram cu administratorii de retea (daca exista) si cu utilizatorii pentru a le oferi acestora din urma o experienta placuta si instructiva. Odata cu testarea se face instruirea utilizatorilor astfel incat acestia sa utilizeze corect si eficient echipamentele, sa invete metode, trucuri si hint-uri care sa le sporeasca eficienta in munca de zi cu zi.

Incercam deasemenea sa-i constientizam cu privire la consumul de energie astfel incat sa inteleaga faptul ca este in interesul lor sa-l reduca la maximum, ca de altfel si celelalte resurse hard si soft – de exemplu folosirea unui soft open source inseamna o licenta in minus, asa ca nu ar trebui sa opuna rezistenta la invatarea si acomodarea cu acesta, ci dimpotriva ar trebui sa manifeste interes si bunavointa.

Durata implementarii si testarii este variabila in functie de marimea firmei, numarul de utilizatori si complexitate. O durata estimativa puteti gasi in capitolul „Solutii si preturi”, subcapitolul corespunzator numarului de utilizatori care va intereseaza.