Please return following links to the footer:
Designed by Buy Xbox Games, thanks to: Buy Wii Games, Buy PlayStation Games and Link Text
Service si suport

Service si suport

Service-ul si suportul ulterior implementarii reprezinta o necesitate imperativa pentru a pastra si dezvolta ce s-a realizat. Multe firme care au servicii asemanatoare cu noi isi iau mana de pe client dupa ce au trecut de procesul de implementare. Cu alte cuvinte „hit and run”, ia banii si fugi. Dupa ce si-au luat banii nu mai dai de ei, sunt ocupati si te taxeaza la maxim pentru orice fleac cu care iti permiti sa-i deranjezi. Lovindu-ne si noi de aceste exemple negative suntem hotarati sa nu facem ca ei. De aceea avem ca si parteneri firme specializate in service si suport care cunosc foarte bine produsele si serviciile noastre si care ne asigura suportul de service pentru clientii nostri la un nivel de profesionalism peste standarde. Si asta la preturi mai mult decat rezonabile.

Desigur ca atat clientii cat si partenerii nostri beneficiaza in continuare de suportul nostru pentru situatii mai dificile, situatii care, ne bucuram sa o spunem, nu s-au intamplat pana acum.

Pentru firmele care au admini proprii sau firme specializate cu care au deja contracte de service asiguram instructaj de specialitate si le oferim suportul nostru in cazuri de necesitate.